Homepagina
Geschiedenis

GewoonHDGaming is in 2014 opgericht onder de naam GewoonBoykeGames. In de afgelopen jaren is het team uitgebreid en hebben we dus ook de naam gewijzigd naar GewoonHDGaming. In de jaren dat wij video's maken hebben wij redelijk wat kennis opgedaan waardoor we steeds professioneler zijn geworden. Hierdoor kunnen we nu elke dag de leukste content voor jullie uploaden.

Waar komt de naam GewoonHDGaming vandaan?

De naam GewoonHDGaming is eigenlijk ontstaan vanuit onze oude naam "GewoonBoykeGames" We hebben eigenlijk alleen de naam Boyke aangepast naar "HD" en dat is onze nieuwe naam geworden. Hoe we er precies op gekomen zijn is eigenlijk nog steeds een raadsel.Wie heeft het bedrijf opgericht?

In 2014 is Boyke van Vugt gestart met GewoonBoykeGames als hobby. Op het moment dat het team zich is gaan uitbreiden en de naam gewijzigd is naar GewoonHDGaming heeft boyke ook de bedrijfsnaam GewoonHDGaming Enterprise in het leven geroepen. GewoonHDGaming Enterprise is de hoofd organisatie van alle diensten/kanalen van ons. Vanuit hier worden alle zaken behandeld, besproken en verwerkt.