Homepagina
Wat is GewoonHDGaming Enterprise?
GewoonHDGaming Enterprise is een online video en gaming platform. Wij specialiseren ons al ruim 2 jaar op het maken van online video content op YouTube. Tijdens de video's laten wij vooral gameplay zien en houden we een gezellig zegje. In de ruim 2 jaar dat we nu bestaan hebben we ons ook uitgebreid naar verschillende eigen diensten. We proberen met man en macht deze diensten altijd zo goed mogelijk te modereren en problemen/ruzie's te voorkomen..

Wat doet GewoonHDGaming Enterprise tegen pesten?
Gezelligheid en vrede staan bij ons hoog in het vaandel. Dat wil zeggen dat wij er meteen werk van maken als wij zien dat iemand pest of gepest wordt. Natuurlijk zijn er altijd situaties die wij niet zien. In dit geval adviseren wij u om meteen contact met ons op te nemen. Wij zullen in dat geval direct stappen gaan ondernemen.Wat doet GewoonHDGaming Enterprise aan de veiligheid van mijn kind?
GewoonHDGaming Enterprise streeft naar een veilige online community voor jong en oud. Als uw kind ergens last van heeft of onzeker is over dingen mag hij altijd contact opnemen met een van onze zeer goed opgeleide staff leden. Zij zullen de problemen meestal direct proberen op te lossen. Mocht u als ouder ooit merken dat uw kind wordt lastiggevallen op een van onze diensten mag u direct contact opnemen. Zodra wij horen dat er wordt 'Gepest' of lastiggevallen zetten wij meteen onze procedures in werking om het probleem op te lossen en het weer gezellig te maken voor iedereen

Kan ik de toegang tot diensten laten blokkeren?
Ja, het is zeker mogelijk om bepaalde diensten voor uw kind te blokkeren. Echter verzoeken wij u hiervoor wel telefonisch contact over op te nemen zodat wij de gegevens goed en veilig kunnen verifiëren.